Várólista

Várólista

Rainbow Rowell - Almost Midnight

2018. január 21. - eszter.m

molyos adatlap

Ismerjük szerelmem Rainbow Rowell iránt. Ez van. Nem is akarom tagadni. Teljesen felesleges. Ebben az apró illusztrált könyvecskében két korábban már kiadott novellája szerepel. Az egyik, a Midnight magyarul is olvasható az Ajándékba adlak c. novelláskötetben.

Bár abból nem ez volt a kedvencem, de most újraolvasva angolul, a benne található rajzokkal egy szinte tökéletes YA történet volt. Hatalmas volt a cukiságfaktor és igazából, ha jobban kifejti az első találkozást, akkor akár a Meet Cute-ban is helyet kaphatott volna.

A második történet anno ebook formában vettem meg, most végre fizikálisan is a birtokomba került a Kindred Spirits. Semmit sem vesztett a varázsából. Olvasnám tovább és újra.

Amúgy a kötet útja elég kalandos volt hozzám. A bookdepository-n előrendeltem még augusztusban. Majd örömmel láttam, hogy október utolsó napján fel is adták. De csak nem érkezett meg. Már eljött a december is, a helyi posta nem mondott semmit. Szóval összeszedtem magam és lekommunikáltam a dolgot az ügyfélszolgálatukkal, akik nagyon rendesek voltak és feladtak egy új példányt, ami a két ünnep között megérkezett és ez lett 2017 utolsó beszerzése és olvasása is.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr6513536277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása