Várólista

Várólista

Maurene Goo - I Believe in a Thing Called Love

2017. augusztus 13. - eszter.m

molyos adatlap

 Lassan 2 éve olvastam a dramabeans-en erről a könyvről. Ergó 2 éve várom, hiszen nem lehetek rendes koreai sorozatrajongó, ha nem várom a könyvet, amiben a lány, Desi koreai sorozatok trükkjeit használja fel a srác, Luca megszerzésében. Ezt kétségbeesésében teszi, hiszen minden másban tökéletes. Már szinte bérelt helye van a legjobb orvosi egyetemen, valamint a diákbizottság elnöke, ő szervez meg szinte minden iskolai eseményt és mondtam már, hogy benne van az iskolai focicsapatban is! Egy dolog nem megy neki, de nagyon. A pasizás. Abban oltári béna. Kénytelen segítségért folyamodni. Erre apja kedvenc koreai sorozatai jelenthetnek megoldást.

Azok aztán tele vannak minden tippel és trükkel. Pont ezért nagyon vártam már, mikor fog szerencsétlen lány lebukni Luca előtt. A rosszindulatom tehet róla. Úgy értem, emlegetik a különböző jobbnál jobb koreai sorozatokat és párat láttam is, szóval tudom, milyen őrültségek folynak ott, amiket imádok nézni. Ugyanakkor ön- és közveszélyesek. Persze az elkerülhetetlen lebukás robog Desi felé, de ezt ő nem hajlandó észrevenni, vagy inkább reménykedik. Igazából Lucát sem értem, hogy miért képes neki ezek után megbocsátani, mert természetesen heppiend a vége. Eleve nincs ennek a kapcsolatnak létjogosultsága, hiszen végzősök, az ország két végére készülnek egyetemre. Minek ezt erőltetni. Mondjuk nincs alternatíva, mármint pasi alternatíva. Egyáltalán senki.

De ehhez is nagyon nyitottnak kell lenni, ahogy a When Dimple Met Rishi esetében is. Ha nem érdekel egy totál más kultúra, mint a miénk, akkor nem is érdemes belefognod a könyvbe. Korea más világ, ahogy a koreai sorozatok is mások. Cuki volt, szórakoztató, de nem csillagos ötös. A secondhand embarassement olykor fájó volt, de egy nyitott kdráma rajongó nagyon tudja ezt élvezni!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr1512696339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása