Várólista

Várólista

Tome Topple olvasómaraton TBR

2018. június 19. - eszter.m

Ez az olvasómaraton mindig izgatta a fantáziámat, mert bár imádok olvasni, de van az a könyv-vastagság, amitől már kiver a víz és feszélyez. A Tome Topple-nak pedig épp az a lényege, hogy évente 2-3 alkalommal ezeket a félelmetes könyveket vegyük elő, melyeknek hossza meghaladja az 500 oldalt. Sam ennek megfelelően a YT csatornáján bejelentette a legújabb fordulót.

Tehát a 6. forduló június 29. és július 12. között esedékes. Az egyetlen szabály pedig, hogy a könyvek, amiket ez időszak alatt olvasol, haladják meg az 500 oldalt. Persze vannak kihívások, de mint látjátok Sam TBR listáját is, ő sem fogja mindet teljesíteni. Nekem sem áll szándékomban.

A csapatnak van egy GR csoportja (link) és egy twitter fiókja is (link).

Lássuk én milyen könyvek közül fogok válogatni.

screenshot_2018-06-19_10_00_16.png

Eredetileg "csak" egy öt könyves listát állítottam össze, de vajon lesz kedvem a felső sorban látható könyvek bármelyikéhez? Így inkább tíz kötetből válogatok és elolvasok annyit, amennyi jól esik.

Egyértelmű, hogy ebből a The Gentleman's Guide és a La Coupe de Feu hangoskönyvként kerülhet terítékre, mivel szeretem a hangoskönyveket és mindkettő fent van az audible-ön.. A többiből ellenben fizikális példányaim vannak a polcokon, bár remélem, hogy A Nyomorultak fent van a MEK adatbázisában valamilyen e-könyv formátumban, mert nem szívesen cipelném magammal, persze ha nincs más megoldás megteszem.

Tíz nap múlva start!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr7314057598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása