Várólista

Várólista

Hozleiter Fanny Mosolyka: Te döntesz

2018. június 04. - eszter.m

molyos adatlap

Most, hogy túl vagyok az olvasáson, úgy érzem okkal pihent érintetlenül ez a könyv a polcomon 2013 óta. Mert nem tetszett.

Bár Fanny története és élete figyelemreméltó, úgy érzem nem lennénk jóba. Nagyon nem. Ha pedig egy életrajzi könyvről van szó, akkor fontos, hogy valami kapcsolatot érezzek a főszereplővel. Valahogy az ő és az én életfelfogásunk annyira eltérő egymástól, hogy ennél ellentétesebb már nehezen lehetne.

Voltak egyenesen kiakasztó részek. Apróságok, amiken egyszerűen alig tudtam túllépni és le kellett tennem a kötetet, hogy ne dobjam ki az ablakon. Ez annyira ostobaság részemről, de akkor is így éreztem. Ez persze népszerűtlen vélemény, hiszen a molyos értékelése 92%, de pl. mikor egyenesen miatta borítják fel a vasúti menetrendet, akkor az hihetetlen módon kiakasztott. What the hell?!

Szóval nem vagyunk és nem leszünk jóban ezzel a könyvvel. Soha.

Népszerűtlen véleményt olvastak.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr2414022924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása