Várólista

Várólista

Maggie Stiefvater - The ​Raven Boys – A Hollófiúk

Hollófiúk 1.

2018. január 17. - eszter.m

molyos adatlap

 Lalának a Booksandlala csatorna házigazdájának ez a kedvenc sorozata. Sokáig ellenálltam neki, mert annyira nem izgatott, de végül mégis bepróbáltam.

Egy tetralógia első könyvének ez tökéletes volt. Ha önmagában nézem persze, akkor számomra "csak" közepes, de annyira azért érdekes volt, hogy elővegyem egyszer a folytatásokat. Csak reménykedni tudok, hogy nem nyomja tele teljesen feleslegesen romantikával. Drukkolok!

Blue nagyon jól egészíti ki a négy srácot, akik önmagukban is elég érdekesek. Nem is értem, hogy négy ilyen különböző karakter hogyan barátkozhatott össze, majd költöztek egy lepukkant gyárba. Mintha csak Gansey gyűjtötte volna be őket, mint egy kirakós darabjait, vagy egy különleges gyűjteményt. Ronan egy borzalmas bajkeverő, bár értékelem állatbarát lelkét. Noah egy különleges, hallgatag srác, aki... mondjuk így nem tud igazán megnyilvánulni Blue nélkül és ott van Adam. Na, tőle félek. Olyan sötétnek érzem a karaktert. Minden megvan benne, hogy főgonosz legyen.

Szóval ők öten a Ley-vonalak mentén kutatnak egy eltűnt király után. Mindenki más okból teszi ezt. Gansey talán dicsőségre vágyik, Adam a mondában megígért vagyonra. Talán még Noah-nak van érthető oka, de hogy Ronan mit keres itt, azon túl, hogy Láncfűrésznek szüksége van rá és már régóta barátok Gansey-vel... Blue pedig csak sodródik az árral.

Szóval folytatom majd, egyértelmű. Látni akarom, főgonosz lesz-e Adam. Remélem, igen. Annyira érdekes lenne tőle a sztori.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr2113536265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása