Várólista

Várólista

Januári TBR [2018]

2018. január 01. - eszter.m

Hihetetlen, hogy itt is egy újabb év. Valahogy nem hiszem, hogy most is 150+ könyvet fogok elolvasni, persze ha nekiállok pár képregénysorozatnak, még megeshet. De minden teketória nélkül lássuk, miket szeretnék/fogok olvasni a hónapban.

 1. Sir Walter Scott: Ivanhoe. Kb. 1000 éve megvan. És majdnem 1000 oldalas, szóval nem lesz egyszerű, de nekifogok ennek az angol szépirodalmi műnek, ami az 1001 listán is szerepel. Kalandregény, lovagos. Nagyon régen egyszer már próbálkoztam vele, de most sikerülni fog.

 

 

 

 

2. Douglas Adams: A kétség lazaca. Szerencsére nemrég újra kiadta a Gabo, aminek nagyon örülök, mert nem lehetett már kapni! Amúgy meg nem tetszett az előző borító. Tudjuk, hogy szerelmem majdnem töretlen Douglas Adams-szel. Ha újraolvasnám a Galaxis Útikalauzt tuti tetszene.

 

 

 

 

 

3. J. D. Salinger: Rozsban a fogó. Anno átvettem egy Zabhegyező/Rozsban a fogó kihívást, ami most fog lejárni januárban. Azt hiszem, ez elég motiváció lesz, hogy elolvassam a könyvet. Plusz 1001-es könyvről van szó. Fogalmam sincs miről szól. Lehet, hogy inkább angolul kellene olvasnom, de azt hiszem, inkább az új magyar fordítás mellett teszem le a voksom.

 

 

 

 

 

Valamint, átteszem ide a Flicket. Nem ment decemberben. Esetleg A Pendragon-legenda. De egyébként nem sok fogalmam van, mi lesz még.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr5713525167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása