Várólista

Várólista

Vivien Holloway - Vérvörös horizont

2017. július 25. - eszter.m

molyos adatlap

 Ez a füzetecske borzasztóan rövid volt, de annál jobb. A Vérvörös Horizont a Végtelen horizont c. regényt kiegészító két novellát tartalmazza. Amolyan elő és utó történeteket. Csak én nem olvastam magát a regényt. Még!

Mert annyira tetszett mindkettő novella, olyan jó volt a világ felépítése már ezekből a részletekből is. Plusz annyira jó stílusban szólít meg a sztori, hogy nekem tudnom kell mi van a fő történetszálban! Remélem még lehet kapni. Szóval ez most egy nagyon shitty ajánló, hiszen csak annyit mondhatok, hogy még akarok és nem csak ebből a világból. Érdekel, mit mást írt még Vivian Holloway. Szóval nagyon is elképzelhető, hogy ha kivégzem a fő sztorit és az is ennyire bejön, akkor rávetem magam minden másra, mert megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr4812656801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása