Várólista

Várólista

Kerry Greenwood - Dead Man's Chest

Phryne Fisher Mysteries 18.

2018. március 11. - eszter.m

molyos adatlap

 A díszes kompánia értsd Phryne, Dot és a lányok bepattannak a méltóságos Miss Fisher Hispano Suizájba és leruccannak egy jól megérdemelt vidéki pihenésre. Ahol természetesen újabb kalandokba keverednek. Legnagyobb megdöbbenésükre ugyanis a személyzet eltűnik a házból és senki nem tudja, mi lett velük. Így Phryne lánya Ruth kénytelen átvenni a háziasszonyi teendőket, hiszen nevelőanyja ehhez a legkevésbé sem ért. Bár úgy tudnám vezetni a háztartást, ahogy ez a lány! Persze remekül kihasználja minden házban tartózkodó képességeit és még Phryne-t is sikerül rávennie egy kis hámozásra.

Természetesen nem csak az eltűnt személyzetet kell előkeríteniük. Egy támadássorozatra is fényt kell deríteni, amikor is ismeretlen tettesek fiatal lányok haját vágják le tövig. Egy filmforgatáson főszerepet kapott helyi kislány pedig majdnem belehal a rosszul sikerült támadásba.

Élvezet volt olvasni. De tényleg. Ezt még a sorozatban is feldolgozták. Imádtam a részt! Szeretem újranézni a részeket. Kifejezetten szórakoztató a kor hangulata és a lányok lazasága. Bár az epizód több halálesetet tartalmazott, mint a tényleges regény. Greenwood kevésbé erőszakos, mint a forgatókönyvírók. Ez azért megnyugtató!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr3913658812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása