Várólista

Várólista

P. G. Wodehouse - Bertie Wooster állja a sarat

Jeeves 11.

2018. február 17. - eszter.m

molyos adatlap

Bertie és Jeeves végre újra együtt! Bár a találkozás nem sikerül teljesen örömtelire, mert Bertie, mint a borítón is látható, bajuszt növesztett. Jeeves nem helyesli ezt a szőrcsomót az orra alatt. De Bertie kitart, ameddig csak lehet.

A megszokott módon újra a nagynénik, jelen esetben örök kedvencünk, Dahlia okozza Bertie gondjait. Az éltes rokon ugyanis zálogba csapta értékes gyöngysorát, amiről férjura nem tud, a néni pedig unokaöccse segítségével mindent elkövet, hogy ez így is maradjon. Tehát még egy betöréstől sem riadnak vissza.

A szokásos, menetrend szerinti probléma, vagyis a nők, pontosabban a menyasszonyok sem hagyják nyugodni hősünk és újra csak egy hajszállal sikerül elkerülnie a nősülést. Szinte mindig izgulok érte, hogy most vajon sikerül-e neki.

Újdonságot ugyan már nem jelentenek a történetek, így nagyon sokadik alkalommal, de még mindig hihetetlen szórakoztatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr713630120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása