Várólista

Várólista

Szeptemberi TBR [2017]

2017. szeptember 01. - eszter.m

Itt van az ősz, lesz Nagy Őszi olvasási kihívás, ergo összegyűjtöttem egy listába, amiket olvasni szeretnék majd a közeljövőben, ugyanakkor elutazom szeptember 6 és szeptember 22 között átteszem székhelyem a világ másik felére Dél-Koreába, amit alig várok, így ott nem várható túl sok olvasás. Azért legyen már valami, amit mégis olvasok szeptemberben!

1. Jagadics Eszter - Te következel! Még mielőtt elhagynám az országot. A könyv nem hosszú, szerettem az írónő első könyvét, akkor is ha voltak vele gondjaim.

 

 

 

 

 

 

2. Veronica Roth - A beavatott. Ez megjelent e-könyvként, szóval súlyt csak a tabletem fog jelenteni. De lehet, hogy még előtte elolvasom. Ez lesz a szeptemberi disztópiám.

 

 

 

 

 

 

3. Kalapos Éva - Massza. Az iskolai bullying, zaklatás megunhatatlanul érdekes téma. Nagyon kíváncsi vagyok erre a kötetre is.

 

 

 

 

 

 

Ha még belefér, és mivel elveszve fogom érezni magam, ha nem olvasok 9-10 könyvet a hónapban... Előkapom menet közben a tabletem és az olvasós appom kínálatait. Szóval esetleg szóba jöhet, The Inexplicable Logic of my Life. Queen of Hearts. This is where it ends. The Air He Breathes. Agatha Raisin és az áradás napja. Agatha Raisin és a balszerencsés boszorka.

Az országon belül is fogunk utazni, repülünk, illetve vonatozunk, szóval akár 2-3 könyv bele is férhet ebbe az üresjáratba. Vagy nem. Majd meglátjuk, mit hoz a szeptember.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr4812747286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása