Várólista

Várólista

P. G. Wodehouse - Nászidőszak

Jeeves 9.

2018. február 07. - eszter.m

molyos adatlap

 Tavasz van, szerelem van a levegőben. Bertie pedig kiruccan vidékre egy olyan udvarházba, ahol túltengenek a nagynénik. Ráadásul kénytelen Gussie szerepében tetszelegni, hogy az ne maradjon szégyenben menyasszonya előtt. Majd Gussie is megjelenik, mint Bertie. Ezt még tetézzük meg hollywoodi színésznőkkel, ál-komornyikokkal, rendőrökkel.

A szokásos csodás történet a szórakoztatás pápájától, Wodehouse-tól. Sokat olvasva Bertie-ről és Jeeves-től, rá kellett eszmélnem, hogy talán miattuk imádom annyira a halat és eszek legalább hetente egyszer valamilyen formában. Mert tudat alatt régóta bennem van, hogy Jeeves a csavaros eszét a rengeteg elfogyasztott halnak köszönheti. Hátha nekem is beválik. Soha nem lehet tudni.

Együnk halat és olvassunk Wodehouse-t!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr9913591657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása