Várólista

Várólista

Graeme Simsion - A Rosie projekt

Don Tillman 1.

2018. január 19. - eszter.m

molyos adatlap

 Nem hiszem, hogy el fogom olvasni a második részét. Nem azért, mert rossz volt, sőt imádtam ezt a könyvet. Simán 5 csillagos. De annyira kerek és egész volt ez a történet, hogy nem kiált folytatásért.

Don Tillman, egy tudós, szerintem a zseniség határát súrolja és úgy dönt, hogy így negyven évesen ideje megállapodni, ezért belekezd a feleség projektbe. Ennek keretén belül ismeri meg Rosie-t, aki egyáltalán nem passzol a tökéletes feleség kialakított képéhez. Azonban mégis megállíthatatlanul vonzza a pasast. Rosie valójában a segítségét kéri, mert meg szeretné tudni ki az édesapja. Egy genetikusprofesszor pedig ilyenkor mindig jól jön. Szóval apára vadásznak, megismerkednek, koktélokat kevernek, vacsoráznak, remekül táncolnak.

Az egész könyv úgy olvastatja magát, min egy film. Tökéletes romkomot lehetne belőle forgatni. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy még senki nem csapott le rá. De mondjuk hátrányban vagyok, mert nézem a Skorpió című sorozatot és mivel az is egy furcsa zsenicsapatról szól, a fejemben Don maga volt Walter és Rosie pedig Paige. Szóval elég csalódott lennék, ha nem Elyes Gabel és Katherine McPhee játszanák a főszerepeket.

Csak annyit tudok mondani, hogy akinek ott a polcán és még nem vette elő, ne kövesse el azt a hibát, amit én. Nálam itt porosodott majdnem 3 évig, mire elővettem. Olvassátok el! Fergeteges!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr2913536273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása