Várólista

Várólista

Sterling Archer - Az Archerség művészete

2017. december 05. - eszter.m

molyos adatlap

Nagyon szeretem az Archer című sorozatot. Talán azért mert James Bondot is imádom. Ez a karakter pedig egy nagyon kikarikírozott változata az angol figurának. Ha James iszik, Archer kétszer annyit iszik. Ha James falja a nőket, Archer kétszer annyi nőt visz ágyba.

Archer egy szexista f***fej. Ez süt minden oldalról. De tényleg. Egoista állat, aki semmibe veszi a nőket. Mielőtt még ráhúznánk a vizes lepedőt, ezért a nem túl polkorrekt hozzáállásért megnyugtatásként közlöm, mindenki mást is. Számára ő az univerzum közepe, akire szerény véleménye szerint minden nő vágyik és minden férfi hasonlítani akar.

Közben pedig olyan apróságokat tudhatunk meg a kémszakma szerinte alapvető fortélyairól, amikre egyébként semmi szükségünk. De stílussal, étkezéssel és nőkkel kapcsolatos tanácsok is találhatóak szép számmal a kötetben. Személy szerint a kedvencem a koktélos szekció, melyet szívesen végigkóstolnék, bár Archerrel egyetemben nekem sincs semmi fogalmam a gomme-szirup mibenlétéről. Neki erre van Wodehouse, nekem pedig a google.

Amit nehezményezek, a a kobrák fájó hiánya. Komolyan.

Nagyon eltalálták a sorozat stílusát és hihetetlen szövegeket ereszt meg benne Archer. Ha valaki rajong a sorozatért, annak mindenképp ajánlott!

Kobra, kobra, kobra, kobra.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr5113409009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása