Várólista

Várólista

M. C. Beaton - Agatha Raisin és az áradás napja

Agatha Raisin 12.

2017. október 15. - eszter.m

molyos adatlap

Röviden visszatérek. Mert épp befejeztem, második alkalommal.

Aggie életében ezúttal nincs ott James, ellenben John Armitage a jóképű és híres krimiszerző rövid epizódszerepet kap. Be kell valljam, az ő párosukat jobban élveztem, mint a nyárspolgár Jamest. Nem tehetek róla, de minden egyes könyvvel, ahol felbukkan, egyre jobban idegesít. Emlékeim szerint azonban nem kapunk többet John-ból, szóval valószínűleg kisebbségben vagyok a rajongásommal.

A krimi része még mindig megvesz. Most még nem olyan véres és brutális, mint a későbbiekben. Szinte ártatlannak tűnik, ahogy a menyasszony lebeg a víz színén. Persze, mint kiderül, az áldozat sem ártatlan bárányka. Sőt. Nem is tudom eldönteni, ki a romlottabb, a gyilkos, vagy Kylie. Bár Aggie eléggé csetlik-botlik, ahogy a rendőrség is mondja, inkább véletlenül akad rá az elkövetőre. Még jó, hogy Mrs. Bloxby-ra mindig számíthat. És persze Roy-ra.

Szeretem a cozy mysteryt képernyőn és könyv formában is, szóval még többet fogok olvasni. És főleg a Hallmark csatornának köszönhetően sokat fogok nézni is.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr6612975904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása