Várólista

Várólista

Robert Galbraith - Kakukkszó

Cormoran Strike 1.

2017. augusztus 17. - eszter.m

molyos adatlap

 A könyvet egész pontosan harmadszor sikerült elolvasnom. Először angolul, megjelenés után, majd magyarul megjelenés után, de most, hogy jön a BBC sorozata, még augusztusban, kénytelen vagyok ismételni egy kicsit. Szeretem, még mindig. Sőt. most jobban tetszett, mint az első két alkalommal.

Talán azért, mert tudom, hogyan haladunk előre a kapcsolatokban, tudom, mi várható a következő kötetekben. Cormoran Strike eseménydús múltja és jelenlegi állapota szintén figyelemreméltó. Már alig várom, hogy egy kötetben a családdal kapcsolatos ügyet kelljen megoldania. Robin Ellacott szintén "sötét" múltra tekint vissza, de látszólag már megbirkózott vele. És mivel én már tudom, mi is történt vele anno, sokkal érthetőbbé válik a személye ebben a könyvben számomra. Még hogy nem érdemes könyveket újraolvasni. Bullshit!

Elismerem, a bűnügy valóban nem a legizgalmasabb, de arra szerintem semmi szükség. Lula élete és halála szintén tragédiákkal terhes és mikor végre rátalálna egyfajta stabilitás kitaszítják az életből, szó szerint. Szerintem viszonylagos érdektelensége ellenére jól összerakott ügyet rittyentett a lapokra Galbraith, mármint akarom mondani Rowling. Ennek megfelelően alig várom a sorozatot, még akkor is, ha úgy érzem, senki nem érhet fel a lapokon olvasható Strike-hoz és Robinhoz.

AUGUSZTUS 29! ALIG VÁRLAK!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr1212701213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása