Várólista

Várólista

John Layman · Rob Guillory - Chew 3.

2017. március 09. - eszter.m

molyos adatlap

Tony Chu élete Yamapaluról visszatérve jónak ígérkezik. A társa a legjobb barátja, úgy fest összejön álmai nőjével Ameliával, a főnöke már nem liheg folyton a nyakába. De ugye mindig van valaki, aki beleköp a levesbe. Legújabb ügyének középpontjában egy halott szenátor most már szintén halott fia áll, aki sok borsot tört apja orra alá, mert folyton tiltakozott valami, főleg az apja munkája ellen. Mint kiderült Ameliának is köze van az ügyhöz, mert a halott volt az informátora egy nagyszabású ételbotrányban, ahol kőgazdagok különleges, kihalás közelében lévő, vagy már kihalt állatokból lakmároznak. Nem hangzik túl gusztának. Szóval ez Amelia és Tony első randevújának helyszíne. Mondani sem kell, hogy nem lesz túl romantikus a vége.

Minden mindennel összefügg alapon visszatér a sztoriba kedvenc harci kakason, Poyo! Kicsit veszélyes és őrült szárnyasról van szó, de a harci képességei egyszerűen felülmúlhatatlanok, akit az FDA besúgó, mellesleg pipinepper D-Bear segítségével szereznek meg (aki mini Kanye West).

De nem csak egy visszatérőnk van, hanem Mason Savoy is újra tiszteletét teszi a képregényben Ceaser Valenzano beépített FDA ügynökön keresztül. Valenzano egy csirkehús-pótló gyártónál volt verőember, aki már a járvány kitörése előtt tudott a járványról. Folyamatos kapcsolatot tart Savoy-jal egyfajta kettős ügynökként.

Közben hálaadás előtt vihar tör ki a paradicsomba, mikor Amelia egy nagyon oda nem illő dolgot fedez fel Tony mélyhűtőjében, de szerencsére Colby mindent elsimít és irány a Chu rezidencia hálaadó vacsorája törvénysértő pulykavacsorával. Fura család, élükön Tony ikernővérével a NASA-s Tonival, és megismerkedünk Olive-val, aki Tony lánya, majd furcsa földönkívüli jelek jelennek meg az égen.

Élveztem, imádtam, 10/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr2212273211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása