Várólista

Várólista

Tina Fey - A nagymeNŐ

2017. február 03. - eszter.m

molyos adatlap

A könyv nagyjából a megjelenése óta a polcomon és a várólistámon ült. Szeretem Tina Fey humorát és barátságát Amy Poehlerrel, szóval előbb-utóbb muszáj volt eljutnom eddig a kötetig. Ennek megfelelően alig több, mint 24 óra alatt ki is végeztem. Oké, nem mondhatjuk izmos olvasmánynak, hiszen alig 250 oldal, ráadásul könnyed, humoros formában láthatjuk Tina életét a kezdetektől 2011-ig, amin eszméletlen könnyű végigsuhanni. Igen, suhanni, nekem ilyen élmény volt. Még a nászútjáról szóló történeten is nevettem, mert ilyen kegyetlen humorom van. Ugyanakkor persze nem csak humor és csupa vicces anekdota van benne. Valahol mindig meglepő, mikor egy sikeres és sokak által szeretett személy a bizonytalanságáról és félelmeiről ír (azt is viccesen, hiszen hé, ő Tina Fey). Szerintem csak az a különbség közte és az "átlagos" nők között, hogy ő mindezt jobban tudja palástolni. Valahol taníthatnák, hogy ne látszódjon meg minden érzelem az ember arcán, de majd egyszer, ha nagyobb leszek megtanulom.

Szóval ez volt az első könyv a humoristanőktől, ami a terítékemre került. A Yes, Please és Mandy Kaling könyvei is várnak még rám valahol a jövőben. És az is egyértelmű, hogy hamarosan 30 Rockot fogok nézni. Nem tudom ugyan, mikor lesz rá időm, de hamarosan!

 

Az 52 könyves kihívásból ez a 9. Egy könyv a várólistád közepéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr3212166137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása