Várólista

Várólista

Danielle Paige - The Wizard Returns

Dorothy Must Die 0,3

2016. december 05. - eszter.m

molyos adatlap

A Varázsló elhagyta Ozt, vagy mégsem? Mint kiderült 25 éven át aludta édes álmát a pipacsmezőn, ahonnan Pete mentette meg. Nem emlékszik rá ki volt, milyen ember volt és miket tett. Próbákat kell kiállnia és végül övé a döntés marad-e segíteni Oznak és a tündéreknek Dorothy elllen, vagy visszatér a saját világába.

Danielle Paige-nek a rövid formátumnál kellene maradnia. Ez sem volt több, mint 75 oldal. Jó volt a ritmus, a történetvezetés, érdekesek voltak a karakterek és nagyon jól felépítette a Varázsló visszatérését. Isteni volt. Miért nem képes erre akkor, mikor hosszabb 250-300 oldalról van szó? Talán nincs annyi mondanivalója? Meg különben is, totál ellenszenvesre írja meg a főszereplőit. Komolyan, tudom, hogy a Varázsló például rosszban sántikál, de szimpatikusabbnak tartom így is, mint Amy-t.

De majd hamarosan meglátom, mit tartogat nekem az ezután kiadott második regény a The Wicked Will Rise. Remélem sok Varázslót, szárnyas majmot!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr3412021297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása