Várólista

Várólista

Danielle Paige - Queen Rising

Stealing Snow 0,2

2016. szeptember 03. - eszter.m

molyos adatlap

Na mármost, ennek a novellának van egy hivatalosan kiadott szinopszisa, amiből semmit sem láthatunk ezen a 63 oldalon. Csak arra tudok gondolni, hogy valójában ez már a Stealing Snow c. első regényhez készült, különben vakarhatom a fejem, mert nem azt kaptam, amire vártam.

A szinopszis szerint a boszorkányok egykori tanítványa Margot elrabolja Orát a Hókirály megbízásából, akik bár végezhetnének vele megkegyelmeznek neki. Na, ilyen nincs. A sztoriban Margot-t és öccsét Goddard-t az anyjuk eladja. Goddard a királyi udvarba került Lazar herceg játszótársaként, Margot-t pedig az erdő boszorkánya vásárolja meg, hogy megszabadítsa anyjától. Margot tehetséget mutat a varázslásban, így a boszorkányok tanítványaként az Üregben (Hollow) marad, ahol Ora legjobb barátja lesz. Majd el kell hagynia a helyet és pártfogásába veszi egy profi tolvaj, Rule, aki egyébként a megdugni, kirabolni, lelépni elvét vallja és egy rövid, ámbár gyümölcsöző együttműködés és szenvedélyes (feltételezem, mert a novellában 2 mondattal el van intézve) éjszaka után le akar lépni, nem csak a pénzzel, hanem Margot varázsfelszerelésével is. A leányzó épp előtte tudta meg, mi történt az öccsével, nincs fényes kedvében és mit szépítsük lyukat robbant Rule felsőtestébe. Majd elhagyja a várost és az erdőben, tolvajként kezd új életet. A beceneve pedig Királynő (Queenie) lesz, mert Rule így szólította. Margot királynő...

Jobban tetszett, mint az előző novella, de tényleg. Határozottan érdekel az első regény. Szóval valószínűleg el is olvasom azt is, amint megjelenik.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr5311670568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása