Várólista

Várólista

Kathryn Lasky - The Journey

Guardians of Ga'hoole 2.

2016. július 19. - eszter.m

molyos adatlap

Ez elég sokáig eltartott, nem azért mert nem tetszett a kötet, ami tegyük hozzá elég rövid, hanem mert hangoskönyvként "olvastam" és általában kutyasétáltatás közben hallgatok könyvet. Mostanában pedig annyi dolgom volt, hogy nem vittem a kutyust sétálni. Szánom-bánom. Borzasztó gazdi vagyok.

Na de a könyv. Szóval Soren és Gylfi, Twilight és Digger útra kelnek a nagy Ga-húl fához a tenger egy titokzatos szigetén. Hosszas keresés, eltévedések után szerencsésen megérkeznek és lassan beilleszkednek a baglyok életébe. Kiképzést kapnak a fa nagy öregjeitől. Különböző feladatokat látnak el a bagolyvilágban és megpróbálják kideríteni, mi lehet az, ami még a Szent Aególiusznál is rosszabb, mert a szabad baglyokat nem csak az "árvaház" fenyegeti, hanem egy titokzatos idegen hatalom is. Új barátokat találnak és hihetetlen mentorokat. Végül pedig szerencsére megkerül Soren húga, Englantina is, de borzalmas állapotban.

A hangoskönyv baromi jó. A felolvasó eszméletlen jól játssza a különböző szerepeket, olyan volt, mintha egy meselemezt hallgatnék. A vonaton majdnem el is aludtam rajta. Olyan volt, mint az oviban. Nagyon élveztem. Nem tudom mikor veszem elő a következőt, de azért majd szeretném.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr588900142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása