Várólista

Várólista

Marissa Meyer - Scarlet

Holdbéli krónikák 2.

2016. június 03. - eszter.m

molyos adatlap

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a Cinder abbamaradt. Cinder menekülne a börtönből, miután rájött, hogy ő Selene hercegnő és ez Kai császáron kívül mindenkinek egyértelmű. Na jó, Thorne sincs a helyzet magaslatán, ha a finom részleteket kell összerakni. 

Igazság szerint Scarlet és Farkas kapcsolata és szerepe a történetben elég sokáig homályos volt számomra. Amíg össze nem értek kicsit a szálak, nem is érdekeltek igazán, de miután kiderült, wow! Komolyan meglepődtem. Pozitív értelemben. Sejtettem, hogy Farkasban több van, mint egy nagydarab pankrátor, de nem gondoltam, hogy ő is... tudjátok, holdbéli, ráadásul genetikailag feljavított holdbéli. Határozottan érdekes fordulat volt. 

Iko visszatért, kicsit átalakult a fangörlgörcsös android és felvette egy nagyobb űrhajó alakját. Más test épp nem volt kéznél. És még mindig imádom. Valamint megjelent Carswell Thorne kapitány kadét, self-proclaimed bűnözőzseni, a női szívek meghódítója. Szerény fazon és mi imádjuk. Na jó, lehet, hogy csak én, de imádom. Cinder és az ő bimbózó barátsága elfeledtette velem, hogy eleinte nem is érdekelt Scarlet és a Farkas. Mármint most sem érdekelnek túlzottan, főleg a Farkas, de már legalább kedvelem őket.

Sajnos nagyon úgy fest, hogy nem adják ki magyarul a további köteteket. Mázli, hogy nincs gondom az angolul való olvasással és folytathatom a történetet. Más esélyem nincs, de nem bánom.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr668758168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása