Várólista

Várólista

Suki Kim - Nélküled mi sem vagyunk

2018. március 05. - eszter.m

molyos adatlap

 Minden adott volt, hogy szeressem ezt a könyvet, de sajnos mégsem jött be.

Ennek elég egyszerű oka van. Suki Kim nem volt szerethető. De ez csak részben okolható a véleményemért. Olyan volt, mintha nem lenne igaz. A könyvben végig emlegeti a fényképeket, amiket készített. Ezekből egy sem került be az elkészült műbe. Még azok sem, amik a kirándulásokon készültek. Sokat beszél a tanítványairól. Igazán érdekes történeteket ráadásul. Itt az volt a fura, hogy bár nagyon sokuknak megváltoztatja a nevét, de az állítólagos kedvencénél még ezzel sem bajlódik. Ez számomra valahogy az egész sztori hitelességét megkérdőjelezi.

A végére szinte már unalmas lett. Nem tudom rendesen megfogalmazni, de mintha ő sem találta volna érdekesnek a saját témáját. Unta önmagát, a kollégákat, az egyetemet. Csak haza akart menni, hogy a pasival legyen, akinek látszólag nem is kell. Nem ezt vártam.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr913658788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása