Várólista

Várólista

P. G. Wodehouse - Jeeves szabadságon

Jeeves 12.

2018. február 23. - eszter.m

molyos adatlap

Múltkor Bertie-t voltunk kénytelenek mellőzni, ezúttal Jeeves vonult el szokásos éves szabadságára, hogy garnélára halásszon. Bertie pedig nem tud mit kezdeni magával, így elvonul vidékre egy kis pihenésre Dahlia néni birtokára. De mint kiderül, ezzel csúnyán beugratták, mivel nem csak egykori iskolaigazgatóját Upjohnt kell elviselnie, de a néni számtalan más vendéget is a házba csődített, köztük egy amerikai krimiírónőt és becses fiát.

Felfordulás. Röviden így lehetne jellemezni. Mint minden más Jeeves regényt. Sőt, gonoszul azt is mondhatnánk, aki olvasott már egyet, az olvasta mindet. Hiszen a megszokott problémák és megoldások köszönnek vissza a lapokról. Mégis annyira jó újra és újra elolvasni ezeket a történeteket. Akkor is ha nem egyedi mind. Azt hiszem, ezt már függőségnek hívják. De ha végeztem a Jeeves sorozattal, amiből azt hiszem, még 2 van hátra, szabadságolom kicsit Wodehouse-t, mielőtt megutálom az öreget.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr2113630160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása