Várólista

Várólista

P. G. Wodehouse - Jeeves majd megoldja

Jeeves 10.

2018. február 13. - eszter.m

molyos adatlap

Ez volt az a könyv, amiben nem szerepel Bertie. Nem mondom, hogy Jeeves enélkül kevesebbet ér, de új főnöke Bill nem érhet fel Bertie-hez.

Ez a regény már a világháború utáni változó Angliát mutatja, ahol az arisztokrácia is kénytelen fogni magát és állást vállalni, hogy megéljen, mert a birtok és a cím inkább költséggel jár és nem bevétellel. Bill, a birtok ura pedig bukmékernek áll, hogy kiegészítse a bevételeit és végre elvehesse álmai nőjét. Ebben asszisztensként Jeeves segíti. De egy különösen lehetetlen odds mégis bejön McHizick kapitánynak és mikor Bill nem akarja kiköhögni a lóvét a nyomába szegődik.

A történet pörgős, a szereplők már meglehetősen modernek, de nekem nagyon hiányzik Bertie. Szívemnek kicsi csücske, aki éppen önellátást tanul egy bentlakásos intézményben. Szegénykém még egy tojást sem tud megfőzni egyedül...

Ezt csak élvezni lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr3413591707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása