Várólista

Várólista

P. G. Wodehouse - Megőrült, Jeeves?

Jeeves 6.

2017. december 23. - eszter.m

molyos adatlap

 Annyira örülök, hogy idén, hosszú évek után újra visszatértem Wodehouse-hoz! Nem titkolom a vágyam, hogy minden egyes könyvét, vagy legalább a magyarul megjelenteket el is olvassam.

Bertie ezúttal Gussie Fink-Nottle segítségére siet, aki kétbalkezes balfácánként ahelyett hogy szerelmet vallana szíve hölgyének a tarajosgőték szaporodásáról kezd el mesélni neki. De a megoldáshoz még maga Bertie is kevés, ide már Jeeves éles esze kell. Meg egy jó nagy adag alkohol.

A szokásos bugyuta, de szórakoztató kalandok során az egymás ellen, majd a végén együtt dolgozó Bertie és Jeeves végül megoldanak minden szerelmi, családi és munkahelyi gondot. Szóval egy-két komolyabb hangvételű olvasmány után mindig jól esik Wodehouse-t elővenni. Ide nekem mindet!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr6813456543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása