Várólista

Várólista

Magos Judit - Demény bölcsességei

50 bizonyíték, hogy a kutyák okosabbak az embereknél

2017. december 17. - eszter.m

molyos adatlap

 Kutyás családból származom, ahol hosszú évekig egy vizsla volt a Kutya. Most is van négy. Igen, négy, de nem vizslák.

Szóval ez az én könyvem. Rövid, frappáns, ugyanakkor nagyon igaz mondatok találhatóak benne a kutyák és kétlábúak különbségeiről. Azt hiszem, csak örülhetek, hogy Marci kutyám pl. nem gyakorolja a fülnyalás dolgot (ő az orromra szokott pici "puszit" adni), mert a nagy nyelve az agyamig hatolna, de anyám/húgom kutyája előszeretettel támadja le az ember fülét. Főleg apámét.

Szerintem ez ideális karácsonyi ajándék lehet egy kutyát és könyvet szerető embernek. A könyvet nem is kell szeretnie annyira, hiszen mindenki képes elolvasni kb. 60-70 mondatot és megcsodálhatja a melléjük készített csodaszép képeket. Amúgy is érdemes követni Deményt minden lehetséges helyen, mert nem csak szórakoztató, hanem segít is, legutóbb például nagyiknak gyűjtött. Szóval adni kell a véleményére, mert nem csak ugat, hanem cselekszik is!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr913456511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása