Várólista

Várólista

John Layman · Rob Guillory - Chew 5.

2017. június 13. - eszter.m

molyos adatlap

Megvallom őszintén, bár a rajzokat és az alapötletet továbbra is imádom, de valahogy csak tölteléknek éreztem az egészet, mert a fő történetszál nem nagyon haladt előre.

Azzal indulunk, hogy Tony-t áthelyezik a nevetséges kiltet hordó közlekedésiekhez. Colby is megkapja az útilaput és átkerül az USDAhez, ahol emberek és állatok dolgoznak társakként a nyomozásokon, de az állatokat jobban megbecsülik, mint Colbyt. Tony megtudja, hogy lánya, Olive eltűnt, de mivel volt már ilyenre példa, annyira nem izgatja magát a dolog miatt, főleg azért sem, mert hamarosan őt is elrabolják.

Olive ez alatt senyved Savoy társaságában, aki csúcsszuper chibopatát akar belőle nevelni. A lány nem túl együttműködő. Valenzano ezalatt az FDAnél egy új társsal megkap minden borzalmas ügyet, amit eddig a Chu-Colby duó vitt és nem boldog tőle. Összetalálkozik pl. egy életveszélyes baristával, aki kávékülönlegességeivel tudja manipulálni a jónépet és bármire ráveszi őket, akár egy gyilkosságra is. Olive segít az elfogásában, csak beleszagol a kávéba és megmondja, hol találják és mi a neve.

Tonyt ez idő alatt elrabolja Dan, a sportújságíró, aki egyben Amelia volt pasija. Nem bosszút akar állni, illetve nem csak azt. Tony különleges képességeinek segítségével akar könyvet írni az egykori baseball sztárok szexuális életéről. Az elképzelés, hogy Tony megkóstolja mindet, elmesél minden perverz mocskot, amit látott és ő megírja, sikeres lesz, a világ a lába előtt fog heverni.

Egyedül Amelia aggódik igazán az eltűnt Tony miatt és minden követ megmozgat, hogy előkerítse. Végül elkezd gyanakodni Danre és a nyomába ered, majd rábukkan a rejtekhelyére, ahol éppen kétes alakoknak akarja elárverezni Tonyt és különleges tehetségét.

Olive pedig egy igazi badass lesz. Bevetésre indul Savoy-jal és ekkor derül ki nekünk, hogy a cibopatha az ember elfogyasztásával elnyeri a másik képességeit. Ergó Olive-ből harcművész válik, valamint életszerűre tudja faragni a csokoládét, Tony pedig valószínűleg minden idők legjobb baseball játékosa lesz.

Elképzelni sem tudom, hogyan fog ez folytatódni...

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr3612566777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása