Várólista

Várólista

John Layman · Rob Guillory - Chew 4.

2017. március 11. - eszter.m

molyos adatlap

Az ufós írás miatt elszabadul kissé a pokol, Colby állandóan részeg, mert jön a világvége, a csirkét már nem is oly titkoltan terjesztik, mivel már úgyis mindegy. Szóval Chu most Valenzanóval dolgozik, hogy megkeressen egy eltűnt FDA ügynököt Daniel Migdalót, aki szintén kajás, különleges képessége, hogy minél többet eszik, annál okosabb lesz. Az óriásivá hízott férfi elől alig tudnak elmenekülni. Tony bele sem mer kóstolni, mert elég zavartan viselkedik, de Valenzano eltesz egy kicsit a fickóból Savoy-nak későbbi "elemzésre".

Az FDA közben egyre kevesebb pénzből gazdálkodhat, mert mindent a NASA kap meg, ami érthető, ha figyelembe vesszük az írást az égen. Mindezek közben Olive középiskolájában egy kajacsata sajnos tömeges gyilkossággá fajul és mindezért egy kirekesztett, megszívatott srácot Peter Pilafot teszik felelőssé, aki szintén kajás, az ételen keresztül tud manipulálni másokat. A srácot persze nem csak a sulis vérengzéssel gyanúsítják, hanem a csillagász-szakkör tagjaként az ételei segítségével alkalma volt felrobbantani egy űrállomást is.

Applebee közben minden fellelhető eszközzel igyekszik megkeseríteni Chu és Colby életét. Csupa öngyilkos küldetésre küldi őket, szó szerint. Például meg kell támadniuk egy észak-koreai támaszpontot, ahol tudhatnak valamit a járvány kitöréséről... A titkos fegyverük pedig kedvenc harcikakasom!

Tony végül Toni mellett találja magát és az 51-es körzetben nyomoz tovább. Tony itt nem tud ellenállni a kísértésnek, fene a gusztusát és rábukik egy halott asztronautára, hogy megtudja, mi történt valójában. Megtalálják az árulót, megakadályoznak pár merényletet.

Mason Savoy belekóstol a Migdalo löttybe és alig ússza meg a dolgot, így arról is lemarad, mikor a Földből eltűnik egy szép darab. Ezt megjósolta korábban egy új vallás papnője, aki Yamapalu egykori rendőrkapitány-helyettese volt. Savoy pedig közben Olive-tól várja a megmentést, így elrabolja a lányt.

Egyre izgalmasabb a történet, a rajzok még mindig lenyűgözőek. Csodás! Remélem a maradék 8 kötet is ilyen jó lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr7312273269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása