Várólista

Várólista

M. C. Beaton - Agatha Raisin és a gyilkos lekvár

Agatha Raisin 19.

2016. szeptember 25. - eszter.m

molyos adatlap

Annyira reménykedtem benne, hogy Aggie végre észhez tér és elfelejti a férfiakat, tényleg reménykedtem. Erre megint belehabarodik egy szép szempárba. Ha már nincs James, kell valaki más. Nagyon fel tud ezzel húzni. Akkor már miért nem tudja felismerni, hogy Bill Wong a tökéletes férfi? Mondom ezt továbbra is a filmsorozat alapján. Szegény Bill is épp olyan szerencsétlen a szerelemben, mint Aggie. Vagy még Sir Charles is jobb lenne.

Na de a bűntény. Mérgezett lekvár egy vidéki vásáron. Két halott. Elrabolt pénz, halott könyvelő. Esetlegesen meggyilkolt feleség. Furcsa papné. Toni, az ifjú segéd pedig nem tudja, hova tartozik a világban. Több szálon futó cselekmény és nyomozás volt. Több különböző bűntettel és elkövetővel, pedig az elején úgy tűnt, minden mindennel összefügg. A végét kicsit WTF?-nak éreztem. Össze volt csapva. James eljegyzéses meghívásáról és az olvasóban elültetett gyanúról már ne is beszéljünk. Fogadni mernék, hogy a következő kötetben a menyasszony áll majd a középpontban. Vagy őt ölik meg, vagy ő követ el gyilkosságot. Izgatottan fogom olvasni, bárhogy is legyen, mert ezt is élveztem, akkor is, ha csupa klisé, mert Aggie-t nem lehet nem szeretni, akkor is igaz ez, ha elviselhetetlen hárpiaként viselkedik épp.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr1711735329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása