Várólista

Várólista

Marie Rutkoski - The ​Winner's Crime – A nyertes bűne

A nyertes trilógia 2.

2018. január 05. - eszter.m

molyos adatlap

Tudjuk, hogy nálam ez a trilógia kedvenc. Máris venném elő a folytatást. Neset Adrienn fordítása pedig szerencsére teljesen hozta az angol nyelvű változat stílusát és hangulatát. Kudos!

Számomra ez a könyv sokkal több, mint egy átlagos ifjúsági fantasy. Inkább tartom politikai thrillernek a történések nagyja miatt, mint bármi másnak. Főleg nem disztópiának, de rátették a címkét, hát legyen. Elismerem, rengeteg szenvedés/angst található benne, de Arin és Kestrel egyszerűen képtelen teljes egészében megbízni egymásban, amivel mindezt elkerülhetnék. Érthető nem? Kestrel a császár menye lesz, Arin pedig egy lázadó tartomány kormányzója. Nem épp könnyű start. Az érzelmek ilyenkor keveset számítanak.

Mivel az angol nyelvű kiadás kapcsán már szinte mindent elmondtam róla, amit akartam, nem is tudnám szaporítani a szót, csak ismételném önmagam. Szóval, check that out.

Trajan tábornok a világ legrosszabb édesapja. Ezt el kell ismételnem.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr3513536219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása