Várólista

Várólista

Mindy Kaling - Is Everyone Hanging Out Without Me?

2017. november 14. - eszter.m

molyos adatlap

Szögezzük le, utálom az SNL-t. Nem az én humorom. Az Office-ból alig láttam pár részt. A Mindy Projectet pedig azt hiszem anno 3 rész után dobtam. Valamiért mégis hihetetlenül vonz ez a nő. Borzasztóan vicces, ráadásul gyakran ironikus módon, ami az egyik kedvencem.

Talán azért mert minden elképzelhető "hátránya" ellenére sikerült befutnia. Nem adta fel. Túllépett a gyerekkori megaláztatásain, köszönhetően remek humorának. Érdekeltek a nagyvárosi csetlés-botlásai, barátságai sikerei és kudarcai. Mert igazán semmi ilyesmit nem takargatott.

Nem azt mondom, hogy inspiráló volt, de felüdülés egy laza, magabiztos nőt hallgatni. Aki olykor elveszti a hidegvérét, de mindig feltalálja magát. A másik könyve is jöhet. Hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr913245703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása