Várólista

Várólista

C. S. Lewis - Az ezüsttrón

Narnia Krónikái 6.

2017. május 15. - eszter.m

molyos adatlap

Egyre gyorsabban közeledem a könyvsorozat végéhez. Ezúttal az erősen megváltozott Eustace és iskolatársa/barátja Jill érkeznek Narniába. Caspian uralkodásnak végén járunk, aki öreg, megtört királyként a fiát akarja újra megtalálni, a több éve anyja halála után eltűnt herceget. Eustace és Jill pedig azért érkezett, hogy segítsen neki ebben. Nekik pedig Borongány, a mocsári flanga segít, aki egy meglehetősen pesszimista szerzet, mégis az ő meglátásain és hozzáállásán tudtam a legjobban szórakozni. A fejemben kicsit Jar Jar Binksre emlékeztetett csak okosabb kiadásban.

Izgalmas kalandokon, az óriások országán és a föld mélyén át vezetett az út Rilian herceg nyomában, de szerencsére minden jó, ha a vége jó. Újra sikerült remekül szórakoznom. Egyszerre félem és várom az utolsó kötetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr8912500349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása