Várólista

Várólista

M. C. Beaton - Agatha Raisin és a végzetes kezdet

Agatha Raisin 0,5

2016. március 12. - eszter.m

molyos adatlap

Milyen volt Agatha Raisin 26 évesen? Hogy nyitotta meg PR-ügynökségét? Milyen volt az élete a kezdetekkor Londonban? A novella erre ad választ.

Nem várhatunk azért tőle csodát. Talán 30 oldalas az egész, vagy még rövidebb. Ennek dacára nagyon élveztem. Aggie titkárnőként dolgozik egy jól menő PR-os cégnél, amit utál. Főnöke elküldi Sir Bryce Tellerhez az üzenettel, hogy a cég nem vállalja a gyilkossági ügye PR-ját. Agatha elsőre biztos benne, hogy nem a férfi ölte meg a nejét, a férfinek pedig azonnal szimpatikus lesz a tűzrőlpattant teremtés. Nyit neki egy irodát, egy bankszámlát, szerez titkárnőt és embereket és rá bízza az ügy kezelését. Impulzív egy pasas az biztos. Agatha pedig meghálálja a bizalmat. Nem csak tökéletesen kezeli a sajtót és Sir Bryce-t tünteti fel áldozatként, de még a gyilkost is lefüleli. Igen, már 26 éves korában is tökéletesen működtek a megérzései és lepipált bármilyen nyomozót.

Talán kicsit túl rövid volt a történet, nagyon rohanósra, összecsapottra sikerült. Úgy átrohantunk mindenen, hogy erre már az 53 éves Agatha nem lenne képes.

Ha valaki meg akarná venni, mert csak digitális formátumban jelent meg, mindenképp a kiadó oldalán vásároljon. Bár ott is borzasztó áron mérik, valamivel több, mint 900 forint ez a 30 oldal, de a Google Playen már 1500 körüli áron jegyzik. Csak összehasonlításképp az eredeti verzió kemény 350 forint a Google Playen, miért nem azt vettem meg? Miért? Ostoba vagyok, ostoba.

A bejegyzés trackback címe:

https://varolista.blog.hu/api/trackback/id/tr58426212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása